Повернутися до звичайного режиму

Учні гімназії прийняли участь у Церемонії нагородження обдарованої молоді Шевченковського району!

Церемонія нагородження обдарованої молоді Шевченківського району завжди хвилююча і урочиста подія для дітей та їх батьків. Цього року на церемонії були нагороджені дипломами і грамотами за особливі заслуги у навчанні й перемоги всеукраїнського рівня у інтелектуальних конкурсах і предметних турнірах учні Харкііської гімназії 116: стипендіат Харківського міського голови «Кращий учень закладу освіти» Алєксєєв Максим, стипендіати Харківської міської ради «Обдарованість» Макарова Валерія, Білецька Маргарита.

Стипендіат номінації «Обдарованість» за спортивні заслуги та перемоги на всеукраїнському і світовому рівні Савчук Марія не була присутня в залі, вона саме в цей час виборює перемогу для України на міжнародних змаганнях з бальних танців у Лондоні! Бажаємо їй тільки найвищих досягнень. Стипендіати, що були нагороджені та обдаровані діти, що уже у цьому році мають високі досягнення у інтелектуальних змаганнях Петришин Андрій і Сінаюк Михайло прийняли участь у екскурсії технологічними інноваціями «Парку Синергія» Харківського національного університету радіоелектроніки.

На святі були присутні батьки стипендіатів їх привітав голова Адміністрації Шевченківськооо району Харківської міської ради Володимир Котковский та вручив листи-подяки від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Кiлькiсть переглядiв: 330