Вітання директора гімназії Бугакової О.В. з нагоди свята Останнього дзвоника.

Дорогі учні!

Шановні вчителі та батьки!

Традиційно щорік у ці дні в школах України лунає останній дзвоник. Цьогорічне завершення навчального року не схоже на попередні. Бо вже три місяці ми чуємо відлуння повномасштабної війни на нашій українській землі, від обстрілів здригається Харків. Наші діти через бойові дії не мали змогу продовжувати навчання в стінах рідної гімназії, багато з вас вимушено покинули рідні домівки. Але я знаю, що ви зі своїми класами зберетеся онлайн, запросите вчителів і подякуєте одне одному за вірну дружбу, щиру підтримку, здобуті знання та гідно пройдений, незважаючи ні на що, навчальний рік.

Дорогі випускники! Для вас це особливо зворушлива подія. Адже від сьогодні ви розійдетеся життєвими дорогами. Бажаю кожному щастя та здійснення найзаповітніших мрій! Будьте впевнені у своїх силах, наполегливі в досягненні поставленої мети. Віримо, що завдяки отриманим знанням, власним здібностям і талантам ви побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя й справжніми патріотами нашої країни!

Шановні батьки, розумію ваше хвилювання. Діти стали дорослими і розпочинають самостійне життя. Ви для них підтримка, завдяки якій вони обов’язково реалізуються як особистості.

Шановні вчителі, велика подяка Вам за вашу щоденну віддану працю у важкий для нашої Батьківщини час. Ви вкотре проявили відданість справі й своїм учням, допомагали їм впоратись з бідою. У неймовірно складних умовах вкладали в своїх вихованців душу, серце й знання!

Миру й добра всім, міцного здоров’я, успіхів та життєвої наснаги!

Україна – вільна, Україна – непереможна! Наші діти мають жити в мирі й щасті!

З повагою й любов’ю Ваша Оксана Бугакова

Наша шкільна родина_2022

Кiлькiсть переглядiв: 104