ГІМНАЗІЯ ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ІНФОРМАЦІЙНО-КОМП'ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ, ІНФОРМАТИКИ Й ФІЗИКИ

Щиро вітаємо наших переможців олімпіад! Цього разу з дисциплін STEM-напрямку. Гнучкість, критичне й практично орієнтоване мислення продемонстрували призери ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з інформаційно-комп'ютерних технологій, інформатики, фізики. Попит на STEM-спеціалістів (програмістів, інженерів) росте у світі з року в рік. Отже, впевнені, що наші переможці вже зараз мають глибокі знання й розуміння як застосовувати у сучасному технологічному динамічному світі набуті знання й компетентності. Бажаємо не зупинятися на досягнутих успіхах, впевнено й цілеспрямовано йти до нових перемог!

/Files/images/S.jpg

Вітаємо Космачова Володимира, учня 9 класу, з І місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційно-комп'ютерних технологій та ІІІ місцем в олімпіаді з інформатики. Вітаємо вчителя інформатики Лисенко Ірину Олександрівну з високими результатами учня!

Вітаємо Каменєву Анастасію, ученицю 8 класу, з ІІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики. Вітаємо вчителя інформатики Лисенко Ірину Олександрівну з високим результатом учениці!

Вітаємо Дядечка Марка, учня 9 класу, з ІІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики. Вітаємо вчителя інформатики Каламбет Марію Сергіївну з високим результатом учня!

Вітаємо Воронцова Олександра, учня 10 класу, з ІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. Вітаємо вчителя фізики Роменську Кароліну Володимирівну з високими результатом учня!

Вітаємо Оприщенка Федора, учня 8 класу, з ІІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. Вітаємо вчителя фізики Роменську Кароліну Володимирівну з високими результатом учня!

Вітаємо Олійник Софію, ученицю 7 класу, з ІІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. Вітаємо вчителя фізики Каламбет Марію Сергіївну з високим результатом учениці!

Вітаємо Залеську Єву, ученицю 7 класу, з ІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. Вітаємо вчителя фізики Каламбет Марію Сергіївну з високим результатом учениці!

Кiлькiсть переглядiв: 110