ГІМНАЗІЯ ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ХІМІЇ

Вітаємо численну команду переможців ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з хімії! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся.

Нехай ваші подальші перемоги будуть такими ж швидкими та яскравими, як хімічна реакція. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!

/Files/images/хім.jpg

Вітаємо Чорну Анастасію, ученицю 8 класу, з І місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Вітаємо вчителя хімії Касперчук Анну Олегівну з високим результатом учениці!

Вітаємо Томаровську Вікторію, ученицю 11 класу, з ІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Вітаємо вчителя хімії Касперчук Анну Олегівну з високим результатом учениці!

Вітаємо Смачило Іванну, ученицю 10 класу, з ІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Вітаємо вчителя хімії Марункевич Вікторію Володимирівну з високим результатом учениці!

Вітаємо Воронцова Олександра, учня 10 класу, з ІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Вітаємо вчителя хімії Марункевич Вікторію Володимирівну з високим результатом учня!

Вітаємо Космачова Володимира, учня 9 класу, з ІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Вітаємо вчителя хімії Марункевич Вікторію Володимирівну з високим результатом учня!

Вітаємо Фалькову Ізабеллу, ученицю 8 класу, з ІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Вітаємо вчителя хімії Касперчук Анну Олегівну з високим результатом учениці!

Вітаємо Обрезкова Костянтина, учня 8 класу, з ІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Вітаємо вчителя хімії Касперчук Анну Олегівну з високим результатом учня!

Вітаємо Кобзаренко Олександру, ученицю 8 класу, з ІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Вітаємо вчителя хімії Касперчук Анну Олегівну з високим результатом учениці!

Вітаємо Фальковича Іллю, учня 11 класу, з ІІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Вітаємо вчителя хімії Касперчук Анну Олегівну в з високим результатом учня!

Вітаємо Закройщикову Елеонору, ученицю 10 класу, з ІІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Вітаємо вчителя хімії Марункевич Вікторію Володимирівну з високим результатом учениці!

Вітаємо Євсєєву Софію, ученицю 7 класу, з ІІІ місцем у районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Вітаємо вчителя хімії Марункевич Вікторію Володимирівну з високим результатом учениці!

Кiлькiсть переглядiв: 128