Шкільна мерія разом з батьківським комітетом ліцею організувала відвідування Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, в якому лікуються воїни, наші герої, щоб особисто привітати їх з новорічними святами.

Шкільна мерія разом з батьківським комітетом ліцею організувала відвідування Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, в якому лікуються воїни, наші герої, щоб особисто привітати їх з новорічними святами. Військові отримали обереги, листи, які протягом грудня виготовляли учні під час ліцейської новорічної акції «Переможний 2024 рік» та солодощі.

Тим часом, патріотичний настрій відчувається у кожній палаті. На це вказує українська символіка та віра постраждалих у перемогу. Найбільше поранені радіють, коли діти приносять їм не речі першої необхідності чи різні смаколики, а українські сувеніри — вишиті серветки, браслети і янголів, зроблені власноруч. Відвідуючи поранених, учні побажали нашим захисникам швидше одужувати та повертатися до своїх родин зціленими та такими потрібними.

Щира подяка нашим захисникам, нашим мужнім та відважним чоловікам. Ви – наші захисники, надійна опора держави. Затишок наших будинків і спокій близьких – у ваших надійних руках.

Спасибі Вам за те, що готові встати на захист нашої Батьківщини, що ризикуєте своїм життям заради миру та цілісності нашої держави, за те, що ви наш надійний тил.

Слава Україні!!!/Files/images/foto_na_sayt/photo_2024-01-12_20-45-04.jpg /Files/images/foto_na_sayt/photo_2024-01-12_20-45-07 (2).jpg /Files/images/foto_na_sayt/photo_2024-01-12_20-45-05.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 91